Leuk dat je meer wilt weten over MeesterMoney!
Meestermoney.nl is opgericht in 2019 met als doel geldzaken leuk, aantrekkelijk en bovenal begrijpelijk te maken.

Ik wil je laten ontdekken hoe je online je geld kunt verdienen en hoe je dit geld ook kunt houden ;).

Dit doe ik onder andere door stappenplannen te maken, how to video’s, podcasts en andere waardevolle content te creëren.

Dus of je nou vragen hebt over beleggen, besparen of (online) ondernemen. Meester Money helpt je graag!

Over Nander

MeesterMoney is opgericht door mij (Nander Knobben).

Een paar weetjes over mij:

    • Ik ben eigenaar van verschillende online bedrijven
    • Ik ben gelijk na mijn studie voor mezelf begonnen
    • Ik leef 100% van het internet
    • Ik woon met mijn vriendin en dochter in het groene oosten van Nederland

Ik ben altijd al bezig geweest met (online) ondernemen en beleggen. Over de jaren heb ik verschillende websites en side hustles gehad.

Zo was ik er vroeg bij in 2013 toen de bitcoins flink in waarde stegen en Werdt mijn investering van 700 euro studiefinanciering snel meer dan 10.000 euro. Ik rekende mezelf rijk tot dat de prijs kelderde in 2014. Ik ben dus niet rijk geworden van Bitcoins maar de interesse voor het beleggen was geboren :).

Het grootste succes op gebied van ondernemen (tot nu toe) is mijn webshop prepz.nl, een webshop met survival artikelen. Via deze shop ben ik meerdere keren in het nieuws geweest.

Zo ben ik geïnterviewd door NOS, Nieuwsuur, NRC, de volkskrant en nog enkele andere bekende media platformen.

Onderwerpen als geld, ondernemerschap, zelfontwikkeling en het creëren van vrijheid zijn onderwerpen waarover ik eindeloos kan praten met mensen en dat is ook wat ik hier probeer te doen :).

Het begin van mijn ondernemerschap

In 2017 was ik dus geslaagd voor mijn opleiding. Ik stond met mijn diploma op de stoep en had zin om aan de slag te gaan. Mijn webshop prepz.nl die ik in het laatste jaar van mijn studie was begonnen liep steeds beter maar ik had nog genoeg tijd om er iets naast te doen.

Ik besloot 3 dagen in de week te gaan werken bij een zorginstelling en 2 dagen in de week te besteden aan mijn webshop.

Ik kwam er al snel achter dat deze twee noemers lastig te combineren waren. Zo vroeg mijn webshop steeds meer tijd en het werken in de zorginstellingen was ook totaal niet wat ik er van verwacht had. Tijdens mijn stages stond ik voor de klas in het speciaal onderwijs en het lesgeven vond ik echt fantastisch. Het staan op woongroepen… Not so much…

Na ongeveer 2 maand gewerkt te hebben hakte ik de knoop door en nam ontslag. Ik besloot vol voor mijn webshop prepz.nl te gaan en ik heb geen moment spijt gehad. De eerste maanden was het absoluut geen vetpot, maar door onze minimalistisch leefstijl en wat spaargeld/bitcoins hebben we deze maanden kunnen overbruggen.

Als ondernemer ervaarde ik totale vrijheid. Zo kon ik vanaf nu zelf bepalen hoe ik werk en waar of wanneer ik werk. Toen mijn dochter in april 2018 geboren werd, was ik bijvoorbeeld een paar weken veel thuis om te genieten van onze tijd samen.

Deze vrijheid had ik nooit gekregen als ik was blijven werken voor een baas.

Het onstaan van MeesterMoney

2018 was het eerste jaar dat ik fulltime werkte aan prepz.nl. We haalden in het eerste jaar gelijk een omzet van ruim een ton en waren dus gigantisch hard gegroeid.

En ondanks dat prepz.nl mij veel heeft gebracht zoals de ruimte om mijn eigen uren te bepalen en financiële middelen, knaagde er toch wat…

Ik miste het contact met mensen, het lesgeven en bovenal het helpen van mensen….

Dus ik raakte aan het twijfelen, wat waren mijn opties? Solliciteren op een baan in het onderwijs? Mijn webshop verkopen en weer 32-40 uur per week gaan werken? Al mijn vrijheid inleveren voor een fractie van het geld wat ik nu verdien met mijn webshop?

Dit voelde ook niet als een slimme of logische stap.

Andere helpen

Na de groei van Prepz afgelopen jaar kreeg ik steeds vaker vragen van vrienden of ik hun ook kan helpen met het lanceren van een online business, of wat voor beleggingen ik nu deed en of die ook interessant zijn voor hun.

Ik vind het altijd leuk om met anderen mee te denken over ondernemerszaken. Ik merkte ook regelmatig dat ik hele how to’s aan het typen was via de Facebook chat en dat ik dagen had dat ik meer aan de nieuwe onderneming van mijn vriend dacht dan aan mijn eigen business!

Maar het helpen van anderen met hun business gaf me zo ontzettend veel energie. Er ging een lampje branden en ik dacht, hier moet ik iets mee…

Het idee van MeesterMoney was geboren

Een website waar ik al deze how to’s, reviews en andere gave content gerelateerd aan geld en het creëren van vrijheid met anderen kan delen.

Mijn doel is om een compleet stappenplan te ontwikkelen voor een (financieel) vrij leven.

Voor dit stappenplan combineer ik verschillende thema’s als minimalisme, FIRE, beleggen en (online) ondernemen.


Heb je nog vragen of wil je contact opnemen over iets anders? Laat dan een bericht achter via de contactpagina ik kom z.s.m bij je terug.